Cannelloni cu brânzeturi
Ai mai făcut până acum paste cannelloni? Sunt delicioase! Iată o rețetă bună, pentru un fel principal savuros:
* 4-6 porții * timp de preparare 1 h, 15 min
INGREDIENTE
8 foi de lasagna
125 g cascaval
2 oua
450 g telemea
250 g mozzarella
un dovlecel
o legatura patrunjel
piper
Pentru sos:
o conserva mare rosii în bulion
o ceapa mica
2 caței usturoi
sare și piper
3 linguri ulei
o lingurița oregano
MOD DE PREPARARE
- Pentru sos, se marunțesc rosiile din bulion, apoi piureul obținut se pune într-o cratița si se adauga ceapa tocata, usturoiul, uleiul, oregano, sarea și piperul. Se lasa sa scada.
- Între timp, se fierb foile de lasagna, se scurg si se pun pe un servet umezit.
- Telemeaua se amesteca bine cu mozzarella rasa si ouale batute, se adauga dovlecelul taiat marunt, patrunjelul și piperul. Se pune câte o lingura din acest amestec pe fiecare foaie de lasagna, se ruleaza si se asaza vertical în vasul de cuptor tapetat cu un strat de sos de rosii.
- Se toarna restul sosului, se presara cascaval si se coace 45 de minute.
Ăștia sunt cei mai buni cannelloni cu carne!
O rețetă Libertatea pentru Femei
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar