Bunătăţi pentru masa de Paşte, pregătite cu noul robot de bucătărie Kitchen Assistent de la Electrolux

Bunătăţi pentru masa de Paşte, pregătite cu noul robot de bucătărie Kitchen Assistent de la Electrolux

Kitchen Assistent222

Cozonac, pască, fursecuri, cornuleţe, sau alte bunătăţi pe care vrei să le pregăteşti de Paşte– pentru fiecare preparat, trebuie să prepari aluaturi sau compoziţii diferite, iar de multe ori, nu este suficient să ai numai talent culinar pentru a obţine rezultate excelente. Noul robot de bucătărie Kitchen Assistent de la Electrolux îţi vine în ajutor, îndeplinind cu succes rolul unui patiser experimentat şi uşurându-ţi foarte mult munca.

Zece trepte de viteză pentru rezultate excelente

Datorită celor zece trepte de viteză, Kitchen Assistent de la Electrolux îţi permite să alegi cu uşurinţă opţiunea perfectă pentru a mixa corect compoziţia chiar şi pentru cele mai sofisticate reţete. Fie că pregăteşti mixul pentru bezea sau crema de vanilie, fie că amesteci făina cu celelalte ingrediente pentru a obţine un aluat consistent de cozonac, te vei bucura de rezultate excelente. Setează cu usurinţă viteza în funcţie de consistenta compoziţiei pe care doreşti să o obţii. Dacă vrei să prepari un sos foarte fin, alege treapta de viteză cea mai înaltă, iar pentru a evita formarea cocoloaşelor, creşte treptat viteza de mixare.

Kit de accesorii pentru pregătirea mâncărurilor tale preferate

Uită o dată pentru totdeauna de mixerul obişnuit pe care trebuia să îl supraveghezi permanent şi să îl manevrezi cu grijă. Kitchen Assistent de la Electrolux va face toată treaba în locul tău, iar tu poţi să treci la următoarea etapă din prepararea reţetei. Acesta este prevăzut cu următoarele accesorii: cârlig, tel şi dispozitiv plat pentru a putea prepara cu uşurinţă frişca, sau pentru a mixa foarte bine toate ingredientele pentru a obţine în final compoziţii omogene şi fine.

Design retro şi elegant şi o culoare care va atrage atenţia

Cu un design retro şi elegant, Kitchen Assistent de la Electrolux va fi un accesoriu preţios în bucătăria ta. Cu o culoare care va atrage imediat atenţia – roşul, acesta va aduce o notă veselă bucătăriei tale, devenind, totodată, asistentul tău de încredere în orice provocare culinară, atât de Paşte, cât şi în oricare altă zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar