Budinca cu stafide, fistic, alune

Budinca cu stafide, fistic, alune
Decongeleaza 1 litru inghetata de ciocolata, 15 minute la temperatura camerei. Adauga 200 g din amestecul tau preferat: stafide inmuiate in rom, fistic, alune si caramele tocate. Tapeteaza cu folie alimentara un bol rotund si toarna inghetata, netezeste suprafata si da din nou la congelator 1 ora, pana cand se solidifica. Rastoarna inghe ata pe platoul de servit – te ajuta folia alimentara!

Presara 2 linguri cacao si da din nou la congelator 30 de minute. Topeste separat cate 40 g ciocolata alba si amaruie si orneaza cu linii frante sau oricum iti sopteste imaginatia.

Congeleaza pana in momentul servirii. Aprinde artificii pentru a impresiona asistenta!

Daca vrei sa flambezi budinca, iata cum procedezi:
pune alcoolul – de preferinta coniac de buna calitate – in polonic, deasupra flacarii, si cand observi ca incepe sa ia foc, toarna-l peste budinca. Da-i foc cu chibritul si lasa-l sa arda alcoolul – nu uita sa stai la distanta!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)