Aripioare picante

Aripioare picante

Aripioare picante
1. Intr-un bol, combina 3 linguri unt topit, 4 linguri sos picant de rosii, 1 lingura boia, 1⁄2 lingurita sare, 1⁄2 lingurita piper negru si 1 lingurita de miere. Adauga 1 kg aripioare – circa 12 bucati – amesteca si lasa la marinat cel putin 1 ora.

2. Asaza aripioarele in tava de copt si da la grilul preincalzit la temperatura potrivita 15 minute, intorcand pana cand se rumenesc si se patrund complet. Serveste cu 3 codite de telina, taiate segmente, 1⁄4 castravete, taiat segmente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de pasare