Agricola Bacau face Puiul Fericit, cu certificat de nastere!

Este hranit natural si are un ciclu de viata optim, extins la 70 zile, fiind crescut in ferme mici traditionale.

Pentru a garanta calitatea produsului, Agricola Bacau a implementat un sistem de monitorizare a intregului proces de dezvoltare al puiului. Noutatea obsoluta consta in aceea ca acestui pui i se poate urmari descendenta, fapt ce este posibil datorita unui crotaliu stantat in pliul aripii, in prima zi de viata a puiului. Inelul va fi purtat pe parcursul celor 70 de zile, reprezentand perioada de crestere optima, si se va regasi pe carcasa rezultata de la abatorizare.

„Prezenta acestui crotaliu in aripa puiului este garantia pe care o oferim consumatorilor nostri ca acest produs este , de o calitate incontestabila. Avem incredere ca acest produs va aduce satisfactie si chiar un strop de fericire celor care doresc sa readuca in actualitate gustul si consistenta carnii de pui crescut ca la curte.

Am inceput acest proiect de mai bine de sase luni: am selectat cu atentie rasele, am urmarit adaptarea lor la conditiile de habitat si de hrana, am testat practic produsul in bucataria unor gospodine obisnuite, iar rezultatele vor fi apreciate si evaluate de consumatorii nostri”, a precizat Tatiana Cimpoesu, vicepresedinte Agricola Bacau.

Puiul fericit este disponibil sub forma de carcasa si piese transate: pulpe cu os, piept dezosat, aripioare si carne pentru ciorbita, in retelele Carrefour, Real, Kaufland si magazinele proprii Agricola Bacau.

„Costul acestui produs este semnificativ mai mare decat acela al unei carcase obisnuite. Cresterea «Puiului Fericit» necesita conditii speciale: un mediu de viata cat mai aproape de cel natural, pornind de la o rasa specializata mult mai rezistenta la conditiile mediului, o densitate redusa a puilor in adapost, un furaj mult mai scump si mult mai multa implicare umana care, pe fond, face diferenta fata de cresterea puilor in regim industrial”, a declarat Tatiana Cimpoesu, vicepresedinte Agricola Bacau.

Puiul fericit a capatat identitate si personalitate proprie, avand si un blog propriu: www.jurnaldepuifericit.ro , pe care va invitam sa-l vizitati.

Agricola Bacau, Puiul Fericit Agricola Bacau, Puiul Fericit

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar