Adevărata cauză a morții lui Ingrid Bergman: marea actriță a murit de ziua ei. Împlinea 67 de ani

Grația, decența și aerul nobil al actriței Ingrid Bergman ar fi trecut în ziua de azi total neobservate. Obișnuiți cu efervescența starurilor internaționale, nimeni nu ar fi remarcat magnetismul natural din privirea ei. Cameramanii de la Hollywood spuneau despre ea că are o frumusețe unică, putea fi pusă în valoare din orice unghi ai filma-o. Marea actriță a murit în mod tragic în ziua când împlinea 67 de ani. Adevărata cauză a morții lui Ingrid Bergman este spaima cea mai mare a femeilor sec. XXI. 

În 1982, actrița de origine suedeză se stingea din viață la Londra. În ultima ei declarație oficială Ingrid Bergman părea că-și ia adio: “Am avut o viață minunată. Nu am regretat niciodată ce am făcut. Regret lucruri pe care nu le-am făcut.”

Deși este cunoscută lumii datorită rolului ei din Casablanca unde a jucat alături de Humphrey Bogart, Ingrid Bergman a strălucit în producții precum Pentru cine bat clopotele, primul ei film color sau Anastasia. 

La vârsta de 58 de ani, actrița a simțit că ceva nu e tocmai OK cu sânul ei drept. Abia după un an decide să se ducă la medic care îi pune diagnosticul înfiorător de cancer mamar. În 1977, la nici doi ani după ce-a primit diagnosticul boala s-a agravat și i se extirpă sânul drept. Din păcate, în urma intervenției chirurgicale, actrița rămâne cu un limfedem în brațul drept. Îl mișcă din ce în ce mai greu. Limfedemul reprezintă o boală cronică ce constă în umflarea anormală a țesuturilor superficiale ale membrelor.

Ingrid Bergman

Curând cancerul s-a extins către ganglionii limfatici, tumoarea era imensă, iar suferința actriței era inimaginabilă. În ultimele zile i-a avut alături de ea pe cei patru copii și pe fostul soț. Trupul actriței a fost incinerat și dus în Suedia, la rugămintea ei.

Ingrid Bergman a refuzat să joace scene seminud considerându-le inutile pentru actul artistic. A fost o femeie frumoasă, cu mișcări grațioase și o maturitate specială în arta dramatică.

Foto: Hepta

Citește și:

Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

Sharon Stone are propria rețetă de gerovital: un iubit cu 20 de ani mai tânăr

Articolul vestimentar pe care Meghan Markle nu îl poate purta dacă rămâne însărcinată

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din #NUcancerului