Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana după divorțul de prințul Charles. Din păcate, nu și-a mai putut-o respecta

În cartea sa despre viața Prințesei Diana, “A Royal Duty” (“O slujbă regală”), Paul Burrel, ultimul majordon al Prințesei Diana, relatează o întâmplare impresionantă care a avut loc imediat după divorțul Prințesei de Prințul Charles. Cu puțin timp înainte de dispariția fulgerătoare a acesteia, Prințul William i-a făcut mamei sale o promisiune impresionantă și tristă în egală măsură. 

Citeste si Prințesa Charlotte, copia fidelă a prințesei Diana. Cât de bine seamănă cele două!

De la agonie la extaz

Într-un final, viața i-a zâmbit și Prințului William. Azi este fericit și împlinit. Are o soție adorată și respectată de o lume întreagă și trei copii frumoși.

Copilăria și adolescența i-au fost marcate, însă, de drame incredibile, copleșitoare și greu de dus chiar și de un adult. Copil fiind, a fost martorul certurilor dintre părinții săi, adulterului tatălui său, care a culminat cu divorțul părinților. La acea vreme, William avea doar 14 ani.

Citeste si Cum arată meniul familiei regale britanice? Uite ce alimente consumă regina Elisabeta a II-a

La doar un an distanță, își pierde mama în cumplitul accident din tunelul parizian. La înmormântare, William stă lângă sicriul mamei sale sub privirile împietrite ale oamenilor prezenți la funeralii, dar și ale milioanelor de telespectatori din întreaga lume. Deși sufletul îi urla de durere, a rămas demn și puternic.

Nici nu e greu de imaginat în ce măsură l-a putut traumatiza acest eveniment pe adolescentul William.

Promisiunea sfâșietoare pe care prințul William i-a făcut-o Prințesei Diana nu a mai putut fi respectată

În 1996, odată cu pronunțarea divorțului dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, aceasta din urmă a pierdut o serie de avantaje, printre care și titlul nobiliar deținut în cei 15 ani de mariaj, acela de Alteță Regală. Prințul Charles a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca acest titlu să-i fie retras fostei sale soții.

Astfel, Diana redevenea un om obișnuit. Mama prinților William și Harry era acum Diana, prințesă de Wales, iar protocolul cerea să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei regale, inclusiv în fața propriilor fii.

William nu a putut rămâne indiferent la umilința la care a fost supusă mama sa. Prin urmare, i-a făcut facă acesteia o promisiune sfâșietoare, care a făcut-o pe Diana să izbucnească în lacrimi: “Mamă, nu-ți face griji. În ziua în care voi deveni Rege, îți voi da titlul înapoi.” Din nefericire, moartea subită a Prințesei nu i-a mai dat posibilitatea Prințului William să-și respecte promisiunea.

Citeste si Dezvăluiri din interiorul Casei Regale Britanice: „Prințul Charles și-a dorit o fată'

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete