A fost diagnosticat cu cancer, dar pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson îl ajută să lupte împotriva bolii. Uite cum dansează băiețelul de 5 ani

A fost diagnosticat cu cancer, dar pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson îl ajută să lupte împotriva bolii

Solomon Lutui, un băiețel în vârstă de 5 ani din Seattle, Washington, a fost diagnosticat cu cancer, dar pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson îl ajută să lupte împotriva bolii. Micuțul a primit diagnosticul dur în mai 2018, iar de atunci a început chimioterapia în cadrul unui spital pentru copii din Seattle.

În fiecare zi, Solomon Lutui luptă împotriva cancerului și la fel cum se întâmplă în cazul oricărui copil diagnosticat cu această boală, timpul petrecut în salonul de spital este plictisitor, cei mici fiind obișnuiți cu activități total diferite de cele care pot fi desfășurate în unitățile medicale.

A fost diagnosticat cu cancer, dar pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson îl ajută să lupte împotriva bolii

După ce a descoperit muzica lui Michael Jackson, starea de spirit a băiețelului de 5 ani s-a schimbat complet. Este tot timpul vesel, plin de energie și încearcă să reproducă mișcările de dans din videoclipurile cântărețului.

“S-a plictisit de puzzle-uri și de jocurile video. Ca orice alt copil, se uita la clipurile video de pe YouTube și atunci sora mea i l-a arătat pe Michael Jackson. S-a îndrăgostit imediat. A început să copieze toate mișcările lui Michael și este destul de bun în ceea ce face. A uitat prin ce a trecut și începe să danseze imediat cum aude muzica lui Michael Jackson.”, a spus mama micuțului, potrivit people.com.

https://www.facebook.com/leni.lutuihaufano/videos/vb.100000550803034/2455437197817950/?type=2&video_source=user_video_tab

Băiețelul de 5 ani este foarte încântat de mișcările pe care le-a învățat și nu ratează nicio ocazie să danseze în fața personalului spitalului. Atitudinea pozitivă a băiețelului a adus speranța în familia acestuia, având în vedere că tatăl micuțului a murit tot din cauza cancerului, atunci când Solomon Lutui avea doar 10 luni.

https://www.facebook.com/leni.lutuihaufano/videos/vb.100000550803034/2349046511790353/?type=2&video_source=user_video_tab

Filmulețele cu micuțul au devenit virale în mediul online, mama băiețelului sperând ca înregistrările să aducă zâmbetul pe buze și altor persoane bolnave de cancer.

Foto: facebook

Citește și:

5 mituri despre CANCERUL DE SÂN

Problemele cu care se confruntă femeile cu cancer de sân în România

Tipul de cancer care face cele mai multe victime la nivel european. Numărul deceselor s-a dublat în ultimii ani

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din #NUcancerului