Tort Tiramisu

Tort, Tiramisu

1. Incinge cuptorul la 4/ 180°C. Unge cu unt o tava de copt cu diametrul de cca 20 cm, apoi presara uniform interiorul cu pudra de cacao.

2. Topeste ciocolata si untul intr-un castron, la bain marie, apoi ia de pe foc si lasa sa se raceasca putin. Intre timp, bate bine albusurile pana ce spuma devine sticloasa.

3. Intr-un alt castron, bate galbenusurile si zaharul pana se ingroasa; toarna amestecul peste ciocolata, amesteca bine sa se incorporeze, apoi adauga migdalele. Adauga o lingura de bezea, amesteca bine, apoi incorporeaza treptat si restul. Toarna in tava si coace 20-25 min.

4. Scoate prajitura din cuptor si lasa sa se raceasca putin, apoi pune-o pe un gratar sa se raceasca de tot. Apoi insiropeaz-o cu lichior ori cafea.

5. Bate la un loc mascarpone, cafeaua solubila si zaharul pudra pana rezulta o crema, intinde-o peste prajitura, presara ciocolata rasa si bombonele de ciocolata.

Tort, Tiramisu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din torturi