Tocana de miel in stil irlandez

Gata in 1 ora si 20 min.; 430 calorii per portie; 20 g grasimi; 15 g grasimi saturate; cost aprox.: 50 lei

Ingrediente pentru 8 persoane:

Ai nevoie de

  • 800 g coaste de miel
  • 4 cepe mici
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper
  • 600 ml supa din carne
  • 8 cartofi mici
  • verdeata

Mod de preparare:

Spala carnea, portioneaz-o in bucati mari si prajeste-o in uleiul incins. Taie ceapa rondele. Apoi curata morcovii si taie-i rondele. Incinge uleiul si prajeste ceapa si morcovii timp de 3 minute.

Adauga carnea deja rumenita, sarea si piperul si supa de carne. Lasa la foc mic 30 de minute. Spala cartofii si fierbe-i in coaja, apoi curata-i si taie-i in doua. Adauga-i peste amestecul de carne si legume.

Poate fi servita cu un Cabernet Sauvignon, vin vechi Classic Red Special Reserve 1996 – Medgidia

 Linge-te pe degete savurând această tocană de legume!

.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de oaie