Cotlet de miel cu usturoi

Ingrediente:

  • 12 cotlete de miel cu os
  • 3 catei de usturoi, curatati de coaja si taiati felii subtiri
  • 4 fileuri de ansoa, taiate sferturi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper, rozmarin

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Cu varful lamei unui cutit ascutit, cresteaza carnea din loc in loc si impaneaz-o cu cate o bucatica de ansoa si o felie de usturoi. Presara sare, piper negru proaspat macinat si 1 lingurita rozmarin uscat. Stropeste cu uleiul de masline si asaza carnea pe o tava de copt.

Da la cuptor timp de 15 minute pentru fiecare 450 g de carne, daca vrei sa obtii o friptura in sange, si 20 minute/450g, pentru una bine facuta. Lasa friptura sa se “odihneasca” timp de 10 minute inainte sa o portionezi si sa o servesti.
Sos: adauga in tava 100 ml lichid (vin sec+apa), lasa sa dea un clocot si adauga un cub de unt.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de oaie