Tartine cu ciuperci umplute
*4 porții *Timp de preparare 25 minute *473 calorii per porție *35 g grăsimi
Ingrediente necesare preparării tartinelor cu ciuperci umplute
– 120 g costiță afumată, tăiată cuburi
– 8 ciuperci mari
– 2 linguri ulei de măsline
– 150 g sos pesto de busuioc
– 125 g cașcaval sau caș proaspăt rupt bucăți
– 4 felii de pâine
– Salată asortată pentru servit
Cum prepari tartinele cu ciuperci umplute
Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Prăjește costița până când se rumenește. Așază ciupercile cu josul în sus în tavă tapetată cu hârtie de copt pusă pe grătarul cuptorului. Stropește cu 1 lingură ulei de măsline și apoi întoarce ciupercile și pune deaupra costița: dă la cuptor 8-10 minute.
Pune pe fiecare ciupercă 1 lingură pesto și cașcaval. Dă din nou tava la cuptor 4-5 minute până când se rumenesc.
Prăjește pâinea și servește fiecare tartină cu 2 ciuperci umplute și salată verde.