Rulou cu cârnați
6 porții gata în 1 oră și 30 min, 476 calorii per porție, 28 g grăsimi, 35 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării ruloului cu cârnați
400 g cârnați, carnea scoasă
75 g pesmet
1 ceapă mică, tocată
1-2 ardei iute, tocat
1 lingură pastă picantă
2-3 linguri coriandru tocat
400 g conservă de fasole albă, scursă
320 g foitaj
1 ou, bătut
Cum prepari ruloul
1 Încinge cuptorul la 6/200 C. Combină carnea cu pesmet, ceapă, ardei iute, pasta și coriandru. Potrivește de sare, piper, adaugă fasole, amestecă.
2 Întinde foitajul și taie în două pe lungime, astfel încât o bucată să fie mai mare decât cealaltă. Așază bucata îngustă pe tava tapetată cu hârtie de copt și unge cu apă marginile. Așază compoziția pe mijloc, lăsând o margine neacoperită de jur-împrejur.
3 Pliază foaia rămasă în două și crestează. Depliază foaia și așaz-o peste compoziție, presează marginile ca să se lipească și taie excesul de aluat. Unge cu ou, dă la cuptor 30-40 min.