Rulou cu cârnați

rulou cu carnati

6 porții gata în 1 oră și 30 min, 476 calorii per porție, 28 g grăsimi,  35 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării ruloului cu cârnați

400 g cârnați, carnea scoasă

75 g pesmet

1 ceapă mică, tocată

1-2 ardei iute, tocat

1 lingură pastă picantă

2-3 linguri coriandru tocat

400 g conservă de fasole albă, scursă

320 g foitaj

1 ou, bătut

Cum prepari ruloul

1 Încinge cuptorul la 6/200 C. Combină carnea cu pesmet, ceapă, ardei iute, pasta și coriandru. Potrivește de sare, piper, adaugă fasole, amestecă.

2 Întinde foitajul și taie în două pe lungime, astfel încât o bucată să fie mai mare decât cealaltă. Așază bucata îngustă pe tava tapetată cu hârtie de copt și unge cu apă marginile. Așază compoziția pe mijloc, lăsând o margine neacoperită de jur-împrejur.

3 Pliază foaia rămasă în două și crestează. Depliază foaia  și așaz-o peste compoziție, presează marginile ca să se lipească și taie excesul de aluat. Unge cu ou, dă la cuptor 30-40 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive cu carne