2 porții gata în 30 minute, 572 calorii per porție, 12 g grăsimi, 71 g carbohidrați
1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Curăță 2 cartofi dulci și pune-i în tava de copt cu 1 lingură ulei. În altă tavă de copt așază 2 bucăți piept de pui și dă ambele tăvi la cuptor 25 min. Combină 2 linguri miere, 3 căței de usturoi zdrobit. Unge carnea cu amestecul de miere și întoarce cartofii.
2 Combină 2 linguri iaurt natur cu 1 lingură maioneză, ½ linguriță turmeric, 1 linguriță pastă de susan și 1 lingură zeamă de lămâie. Toacă varza albă, sfecla roșie coaptă, ¼ ceapă roșie. Combină 1 lingură oțet de mere cu 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat. Taie chiflele în două, pune câteva frunze de salată, apoi salata mixtă, carne și sos de iaurt.