Burger de pui
2 porții gata în 30 minute, 572 calorii per porție, 12 g grăsimi, 71 g carbohidrați
Cum prepari burgerul
1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Curăță 2 cartofi dulci și pune-i în tava de copt cu 1 lingură ulei. În altă tavă de copt așază 2 bucăți piept de pui și dă ambele tăvi la cuptor 25 min. Combină 2 linguri miere, 3 căței de usturoi zdrobit. Unge carnea cu amestecul de miere și întoarce cartofii.
2 Combină 2 linguri iaurt natur cu 1 lingură maioneză, ½ linguriță turmeric, 1 linguriță pastă de susan și 1 lingură zeamă de lămâie. Toacă varza albă, sfecla roșie coaptă, ¼ ceapă roșie. Combină 1 lingură oțet de mere cu 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat. Taie chiflele în două, pune câteva frunze de salată, apoi salata mixtă, carne și sos de iaurt.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive cu carne