Tartina cu cas, rosii si masline

Nimic mai potrivit pentru o gustare servita seara tarziu! Si pentru ca seamana la gust cu pizza, va fi, desigur, pe placul copiilor.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
350 calorii; 12 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 150 g cas proaspat
  • sos de rosii
  • 24 de masline negre
  • cimbru uscat

Mod de preparare:

1 Preincalziti gratarul cuptorului. Taiati 1 bagheta in 4 segmente si apoi taiati fiecare segment in doua, pe lungime. Taiati felii 150 g cas proaspat.
2 Ungeti fiecare bucata de paine cu 3 linguri sos de rosii si asezati deasupra felii de cas. Impartiti in mod egal 24 de masline negre si asezati-le deasupra; apoi presarati 1 lingura cimbru uscat. Dati la gratar timp de 2-3 minute, pana ce casul incepe sa se topeasca.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne