Plăcinta ciobanului

placinta ciobanului

placinta ciobanului

4 porții gata în 50 minute, 514 calorii per porție, 29 g grăsimi, 30 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării plăcintei

1 lingura ulei de floarea soarelui

1 ceapă tocată

2 morcovi, tăiați cuburi

500 g carne tocată de vită

250 g ciuperci tăiate felii

1 lingură făină integrală

400 g conservă de roșii în suc

1 cub concentrat de vită

450 g piure de cartofi

Un cub de unt

Cum prepari plăcinta ciobanului

1 Într-un vas larg încinge uleiul și prăjește ceapa și morcovul, 5 min, amestecând frecvent, până când încep să se înmoaie. Adauga carnea și prăjește 5-10 min, amestecând, pâna când se rumenește.

2 Adauga ciupercile și prăjește câteva min. Presară făina și prăjește amestecând 3 min. Stinge cu roșiile și 100 ml apă, adaugă concentratul și fierbe la
foc mic 10 min, amestecând frecvent, pâna când legumele se pătrund complet.

3 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Porționează compoziția în 4 boluri rezistente la cuptor. Pune deasupra piure de cartofi.

4 Trasează cu furculița urme și pune unt. Da la cuptor 20-30 min, sau până când piureul se rumenește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive fara carne