Ciuperci cu branza de capra
Gustul ciupercilor suculente se imbina perfect cu branza topita si se armonizeaza cu restul ingredientelor.
Ingrediente:
- 4 linguri ulei de masline
- 8 palarii mari de ciuperci
- 2 catei usturoi, zdrobiti
- 1 gogosar murat, taiat bucati
- 2 linguri patrunjel proaspat, tocat
- 200 g branza de capra, taiata cuburi
- 500 g mamaliga, taiata felii
- 50 g frunze de papadie
Mod de preparare:
1 Amesteca uleiul cu usturoiul si stropeste ciupercile. Presara sare si piper negru, proaspat macinat. Preincalzeste gratarul la temperatura medie si lasa ciupercile 5-8 minute, pana cand se inmoaie. Presara gogosarul si patrunjelul in interiorul palariilor si apoi adauga branza.
2 Da ciupercile din nou la gratar timp de 2-3 minute, pana cand branza incepe sa se topeasca. Incalzeste pe gratar feliile de mamaliga, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.
3 Pentru servit, pune cateva frunze de papadie pe cate doua felii de mamaliga, presara sare si piper si asaza deasupra cate doua palarii de ciuperci, fierbinti.
2 Da ciupercile din nou la gratar timp de 2-3 minute, pana cand branza incepe sa se topeasca. Incalzeste pe gratar feliile de mamaliga, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc.
3 Pentru servit, pune cateva frunze de papadie pe cate doua felii de mamaliga, presara sare si piper si asaza deasupra cate doua palarii de ciuperci, fierbinti.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Aperitive fara carne