Tarte tatin cu rosii

24 bucati
Timp de preparare: 35 min.
90 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingredientele sunt cuprinse in "Mod de preparare".

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 5/180oC. Unge cu ulei 2 tavi pentru copt briosele (cate12 briose pe fiecare). Taie felii, scurge de zeama, curata de seminte 1 kg rosii. Imparte in cele 24 forme si presara deasupra 35 g parmezan razuit si cate 1 frunza de busuioc. Da la cuptor 30 minute. Intinde o foaie de aluat fraged (din 500 g de aluat) de 1/2 cm grosime si decupeaza 24 cercuri (7 cm diametru). Mareste flacara cuptorului la semnul 6/200oC. Asaza deasupra rosiilor "capace" de aluat, da la cuptor si lasa pana cand aluatul creste si se rumeneste. Lasa timp de 5 minute, ca sa se raceasca in forme, iar apoi rastoarna tava pe platoul de servit. Pune deasupra cate 1 lingurita de ceapa rosie caramelizata (preparata dinainte din 2 cepe rosii taiate julien si rumenite in unt, stins cu 3 linguri vin alb dulce), cate 1 frunza de busuioc si presara parmezan razuit.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Gustari