Tarte cu mere si caramel

Tarta, mere, caramel

1. Preincalzeste cuptorul la 6/ 200°C. Intinde o foaie de aluat fraged groasa de cca 3 mm. Decupeaza cu un cutter rondele de 8×10 cm si pune-le pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Ridica o margine de cca 1cm in jurul fiecarei rondele de aluat, apoi inteapa fiecare rondea cu o furculita. Pune cate 1 lingura de crema caramel pe fiecare rondea de aluat.

2. Taie merele felii subtiri, apoi trece-le printr-un castron cu zeama de lamaie si scortisoara. Aranjeaza feliile de mar peste crema de caramel. Presara putin zahar si coace 10-15 min, pana se rumeneste aluatul. Lasa sa se raceasca putin, serveste-le calde, cu frisca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)