Tarta cu mure si piersici

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de copt: 40 min.
480 calorii, 29 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 g aluat de tarte
  • 75 g unt
  • 75 g zahar tos
  • 4 piersici
  • 150 g mure

Mod de preparare:

1 – Preincalziti cuptorul la semnul 5/190 grd.C. Topiti 75 g unt intr-o forma rotunda (diametru de 20 cm), termorezistenta. Adaugati 75 g zahar tos si incalziti usor, pana se topeste. Taiati felii groase 4 piersici si aranjati-le in forma, iar deasupra puneti 150 g mure. Mariti flacara si caramelizati fructele timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Dati deoparte.

2 – Intindeti o foaie dintr-o cantitate de 200 g aluat de tarte (sau aluat cumparat din comert) in forma rotunda, pentru a acoperi fructele; inveliti marginile spre baza formei si dati la cuptor cca 25-30 de minute, pana cand aluatul se rumeneste.
Rasturnati tarta pe un platou rotund, taiati-o felii (ca pe tort) si serviti-o cu frisca batuta.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)