Tarta cu kiwi

Are vitamina C si un gust bun de migdale si miere – sa tot mananci!

Timp de pregatire: 5 min.
Timp de coacere: 10 min.
310 calorii, 18 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 8 portii :

  • 500 g aluat de foitaj (se gaseste congelat)
  • 100 g migdale, macinate
  • 50 g zahar tos
  • 1 galbenus de ou
  • 4 linguri miere
  • 8 fructe kiwi, curatate de coaja si taiate felii

Mod de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la semnul 7/220 grd C. Intindeti aluatul, taiati o margine de 3 cm latime si aseza-ti-o pe marginea foii ramase, pentru a forma un chenar. Din loc in loc, intepati aluatul cu furculita.

Amestecati migdalele cu zaharul si presarati in interiorul chenarului. Ungeti chenarul cu galbenusul si dati foaia la cuptor, intr-o tava unsa cu grasime si tapetata cu faina. Lasati timp de 10 minute, pana cand aluatul creste si se rumeneste.

2. Asezati feliile de kiwi pe tarta si ungeti-le cu mierea incalzita usor.
Taiati tarta bucati si serviti-o cu frisca batuta.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)