Tarta cu gem de zmeura

Tarta cu gem de zmeura
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190°C. Imparte aluatul in doua, una ceva mai mare decat cealalta. Intinde o foaie din bucata mai mare pe o suprafata presarata cu faina, pentru a obtine o foaie de 24 cm diametru , cu grosimea de 3-4 mm. Unge cu unt o forma rotunda de tarta si presara faina. Asaza foaia in forma.

2. Amesteca gemul cu fructele proaspete si toarna in forma. Niveleaza suprafata si lasa neacoperita o bordura de 2 cm. Unge marginile cu lapte.

3. Modeleaza bucata de aluat ramas intr-o foaie lunga de circa 22 cm si taie fasii pe lungime de 1,5 cm. Rasuceste-le si asaza-le deasupra tartei, in forma de grila. Taie ceea ce depaseste marginile formei si preseaza pentru a se lipi. Unge cu lapte si da la cuptor 25 de minute, pana cand se rumeneste. Lasa sa se raceasca inainte de a servi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)