Supa de praz cu cartofi

Supa de praz cu cartofi
O supa racoritoare si gustoasa
Timp de preparare: 30 minute

Ingrediente:

  • 300 g praz
  • 200 g cartofi
  • 100 g faina
  • 50 g unt
  • 200 ml supa de carne
  • 750 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Prazul se spala si apoi se curata de capetele vestejite. Se taie in betigase lungi de 2 centimetri. Cartofii se curata, se spala si apoi se taie cubulete.

2. Pune untul la topit intr-o cratita, adauga prazul si lasa-l sa se patrunda 5 minute. Adauga faina si amesteca pana ce aceasta se rumeneste putin. Se adauga supa de carne si cartofii. Se lasa sa fiarba si, cu 10 minute inainte de a opri focul, adauga si laptele. Se pune sare si piper dupa gust.

Se serveste cu: vin alb demisec

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Supe de legume