Supa de praz cu cartofi
O supa racoritoare si gustoasa
Timp de preparare: 30 minute
Timp de preparare: 30 minute
Ingrediente:
- 300 g praz
- 200 g cartofi
- 100 g faina
- 50 g unt
- 200 ml supa de carne
- 750 ml lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Prazul se spala si apoi se curata de capetele vestejite. Se taie in betigase lungi de 2 centimetri. Cartofii se curata, se spala si apoi se taie cubulete.
2. Pune untul la topit intr-o cratita, adauga prazul si lasa-l sa se patrunda 5 minute. Adauga faina si amesteca pana ce aceasta se rumeneste putin. Se adauga supa de carne si cartofii. Se lasa sa fiarba si, cu 10 minute inainte de a opri focul, adauga si laptele. Se pune sare si piper dupa gust.
Se serveste cu: vin alb demisec
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de legume