Ieftina si foarte usor de preparat, cu siguranta va fi consumata cu placere chiar si de cei care nu sunt vegetarieni.
4 portii
230 calorii, 13 g grasimi per portie
Timp de pregatire: 20 min
Timp de gatit: 35 min.
Ingrediente:
- 3 ardei grasi, taiati bucati
- 1 ardei iute, taiat in doua
- 1 catel de usturoi, taiat in doua
- 1 ceapa, taiata sferturi
- 250 g rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 600 ml concentrat vegetal
- 2 linguri piure de rosii
- 1 conserva de 400g boabe de fasole alba, scurse
- 100 g fulgi de porumb, sfaramati
Mod de preparare:
1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200sC. Intr-o tava de copt, asezati ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, ceapa si rosiile, apoi stropiti-le cu ulei. Dati la cuptor timp de 30 minute, pana se rumenesc.
2 Tocati legumele rumenite intr-un robot electric, pana devin pasta. Turnati pasta intr-un vas larg, adaugati concentratul si fulgii de porumb si fierbeti supa timp de 5 minute. Adaugati un praf de sare si de piper si serviti supa cu patrunjel proaspat, tocat, si cu fulgi de porumb.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro