Supa de fasole cu paste fainoase
4 portii
Timp, de gatit: 20 min.
420 calorii, 20 g grasimi, per portie
Ingrediente:
- 2 linguri ulei
- 150 g costita taiata fasii
- 1 ceapa tocata
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 2 conserve de 400 g fasole boabe
- 2 linguri piure de rosii
- 1 lingurita rozmarin
- 1/2 lingurita boia iute
- 750 ml concentrat de pui
- 150 g macaroane
Mod de preparare:
Incingeti uleiul si prajiti costita taiata fasii timp de 2 minute, pana cand se rumeneste. Adaugati ceapa tocata si usturoiul zdrobit. Caliti timp de 5 minute, pana cand se inmoaie. Scurgeti de apa si clatiti fasolea din conserva. Adaugati in vasul cu ceapa, impreuna cu piureul de rosii, rozmarinul, boiaua iute si concentratul de pui. Puneti pe foc. Cand apa clocoteste, adaugati macaroanele si fierbeti la foc mic 10-12 minute, pana cand pastele devin al dente.
Serviti calda.
Pont: Puteti prepara supa din ajun. In acest caz, fierbeti pastele separat si adaugati-le in supa cand o reincalziti.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de carne