Supa de pui cu praz si foitaj

Supa de pui cu praz si foitaj

Supa de pui cu praz si foitaj
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Incinge uleiul intr-un vas larg si prajeste carnea 5 minute, pana cand se rumeneste. Adauga praz, morcovul si telina si continua sa sotezi 5 minute. Adauga mustarul, supa limpede si patrunjelul. Adauga sare si piper si lasa sa clocoteasca 5 minute. Portioneaza supa in 4 boluri rezistente la cuptor.

2. Intre timp, intinde aluatul in foaie si decupeaza 4 discuri ceva mai mari decat suprafata bolurilor. Unge buza bolului cu lapte si asaza deasupra aluatul. Preseaza marginile ca sa se lipeasca si da la cuptor 10-15 minute, pana cand aluatul se rumeneste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Supe de carne