Supa de pui cu praz si foitaj

Supa de pui cu praz si foitaj
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Incinge uleiul intr-un vas larg si prajeste carnea 5 minute, pana cand se rumeneste. Adauga praz, morcovul si telina si continua sa sotezi 5 minute. Adauga mustarul, supa limpede si patrunjelul. Adauga sare si piper si lasa sa clocoteasca 5 minute. Portioneaza supa in 4 boluri rezistente la cuptor.

2. Intre timp, intinde aluatul in foaie si decupeaza 4 discuri ceva mai mari decat suprafata bolurilor. Unge buza bolului cu lapte si asaza deasupra aluatul. Preseaza marginile ca sa se lipeasca si da la cuptor 10-15 minute, pana cand aluatul se rumeneste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Supe de carne