Supa de fasole cu praz si costita
Hranitoare si consistenta, aceasta supa este foarte potrivita pentru cina.
pentru 4 portii
350 calorii, 29 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 30 g unt
- 3 fire de praz, taiate felii subtiri
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 150 g cartofi cu coaja alba, curatati de coaja si dati pe razatoare
- costita, taiata fasii (optional)
- 500 g concentrat vegetal
- 250 g fasole alba, fiarta
- 4 linguri smantana
Mod de preparare:
1 Intr-un vas larg, incingeti untul si uleiul. Caliti prazul la foc mic timp de 10 minute, pana se inmoaie. Adaugati usturoiul, cartofii, costita si continuati sa tineti pe foc inca 10 minute, amestecand din cand in cand.
2 Puneti si concentratul, si fasolea; fierbeti la foc mic timp de 5 minute. Adaugati smantana si menta. Potriviti de sare si piper si serviti supa cu paine crocanta.
2 Puneti si concentratul, si fasolea; fierbeti la foc mic timp de 5 minute. Adaugati smantana si menta. Potriviti de sare si piper si serviti supa cu paine crocanta.
Pofta buna!
Îți recomandăm și această rețetă de ciorba de fasole cu afumatură
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de carne