Sandvisuri cu crochete de peste

Cand le pregatesti pentru cei mari, foloseste bagheta si frunze de papadie stropite cu lamaie.

4 portii
Timp de gatit: 25 min.
360 calorii, 10 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 ou, batut
  • 200 g pesmet
  • 500 g fileuri cod, taiat fasii late de 3 cm
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 bagheta, taiata in patru bucati
  • 4 linguri sos tartar (se gaseste in magazine, la borcan)
  • 50 g frunze de papadie si felii de lamaie – pentru servit

Mod de preparare:

  1. Puneti oul intr-un bol mic si pesmetul in alt bol. Inmuiati fasiile de peste in ou si apoi in pesmet. Asezati-le pe o farfurie. incingeti uleiul la temperatura moderata si prajiti cate 3-4 bucati de peste o data, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Scoateti bucatile prajite pe un prosop de hartie absorbanta.
  2. Incalziti painea si ungeti-o cu sos tartar. Asezati frunzele de papadie pe paine, iar deasupra puneti bucatile de peste. Serviti cu lamaie.

Citește și: Cele mai bune sandviciuri din lume. Rețete delicioase de sandviciuri sau cum îți faci ketchup acasă

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Aperitive cu peste