Cand le pregatesti pentru cei mari, foloseste bagheta si frunze de papadie stropite cu lamaie.
4 portii
Timp de gatit: 25 min.
360 calorii, 10 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1 ou, batut
- 200 g pesmet
- 500 g fileuri cod, taiat fasii late de 3 cm
- 4 linguri ulei
- 1/2 bagheta, taiata in patru bucati
- 4 linguri sos tartar (se gaseste in magazine, la borcan)
- 50 g frunze de papadie si felii de lamaie pentru servit
Mod de preparare:
- Puneti oul intr-un bol mic si pesmetul in alt bol. Inmuiati fasiile de peste in ou si apoi in pesmet. Asezati-le pe o farfurie. incingeti uleiul la temperatura moderata si prajiti cate 3-4 bucati de peste o data, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Scoateti bucatile prajite pe un prosop de hartie absorbanta.
- Incalziti painea si ungeti-o cu sos tartar. Asezati frunzele de papadie pe paine, iar deasupra puneti bucatile de peste. Serviti cu lamaie.
Citește și: Cele mai bune sandviciuri din lume. Rețete delicioase de sandviciuri sau cum îți faci ketchup acasă
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro