Chifteluțe gustoase de pește

Chifteluțele de pește se pot servi cu salată verde sau cu garnitură de cartofi rumeniți la cuptor.

chiftele-peste

• Rezultă 12 bucăți • Gata în 30 min • 56 calorii per porție • 3 g grăsimi

INGREDIENTE

■ 200 g piure de cartofi

■ Câte o legătură mică de pătrunjel și mentă

■ Coaja rasă și zeama de la 1 lămâie

■ 1 ou

■ ½ ardei iute, tăiat cuburi mici – opțional

■ 300 g file de pește alb, tocat mărunt

■ Făină integrală, pentru presărat

■ 2 linguri ulei de floarea soarelui

MOD DE PREPARARE

1 Combina piureul de cartofi, coaja rasa și zeama de lamâie, oul, ardeiul iute și adauga un praf de sare și piper. Adauga peștele și amesteca pentru a se combina.

2 Presara faina pe suprafața de lucru și ia câte 1 lingura de compoziție; modeleaza chiftele si da-le prin faina. Repeta procedeul cu toata compoziția.

3 Încinge uleiul și prajește chiftelele 2-3 min pe fiecare parte. Lasa deoparte pe hârtie absorbanta și presara cu sare. Servește imediat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Aperitive cu peste