Salata picanta de pui

Clasica salata Cezar este acum mai mare si mai buna: are carne de pui picanta, avocado si e dreasa cu o vinegreta cremoasa.

4 portii
Timp de pregatit: 10 min.
Timp de gatit: 5 min.
570 calorii, 36 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui, taiat fasii
  • 4 linguri sos picant
  • cateva frunze de busuioc, rupte
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui
  • 2 salate mici (frunzele rupte)
  • 1 avocado, taiat felii groase
  • 100 g crutoane, frecate cu usturoi
  • 50 g ansoa, scurse de lichid
  • Pentru vinegreta
  • 8 linguri maioneza
  • 1/2 lamaie (zeama)
  • 1 catel usturoi
  • 25 g parmezan, razuit marunt

Mod de preparare:

1 Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte.
2 Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine.
3 Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Asaza deasupra carnea rumenita si toarna vinegreta. Serveste salata cu cartofi pai.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne