6 porții gata în 20 minute, 280 calorii per porție, 10 g grăsimi, 37 g carbohidrați
100 ml lapte bătut
1 lingură smântână
1 lingură maioneză
1 lingură pătrunjel proaspăt tocat
1 linguriță oțet de vin sau zeamă de lămâie
1 cățel de usturoi răzuit
2 știuleți de porumb
1 linguriță de ulei
120 g costiță cuburi
250 g paste fierte
3 fire ceapă verde tocată
Combină laptele bătut, smântâna, verdeața, oțetul și usturoiul.
Prăjește porumbul în ulei uniform pe toate părțile și lasă deoparte la răcit. Adaugă costița în vas și prăjește până când devine crocantă. Lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă.
Combină porumbul curățat de pe știulete cu pastele, costița, ceapa verde și vinegreta cu verdeață.
Vezi câteva rețete de salate pe care să le ai tot timpul la îndemână
Sursă foto: 123rf.com