Pâine acordeon cu brânză

Dacă ai în casă o pâine (nu neapărat proaspătă), puțină brânză și puâin bacon, înseamnă că poți face cina perfectă în numai 15 minute. Pâinea acordeon e foarte gustoasă și are avantajul că se poate prepara cu ce ai prin casă. Dacă nu ai în frigider kaiser sau bacon, poți folosi șuncă de Praga.

paine acordeon cu branza 

Opțional, se poate adăuga verdeață, usturoi, ceapă, dar și legume tocate mărunt, de exemplu ardei gras.

Ingrediente


– o pâine
– o cană de brânză rasă
– jumătate de cană de bacon prăjit, kaiser sau șuncă

Preparare

Se preîncălzește cuptorul la 200 de grade. Se pune hârtie de copt în tavă.

Se taie pâinea felii, fără a merge cu cuțitul până jos. Se pune pâinea în tava pregătită.

Printre feliile de pâine se presară brânza rasă și bacon-ul sau kaiserul.

Se bagă la cuptor pentru 10 minute sau până când se înmoaie brânza.

Poftă bună!

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne