Aceasta cina se prepara destul de rapid si vei fi impresionata de succesul pe care il va avea!
4 portii
Timp de pregatit: 10 min.
Timp de gatit: 25 min.
700 calorii, 25 g grasimi per portie
Ingrediente:
Mod de preparare:
1 Amesteca nautul, ceapa, castravetele, rosiile, coriandrul si vinegreta. Presara carnea cu praf de curry si frige la gratar timp de 10 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde complet.
2 Rumeneste chiflele taiate in doua. Aseaza pe farfurii cate 1 chifla, pune deasupra salata verde, amestecul de legume si fasii de piept de pui fierbinte. Serveste imediat.
Pont Poti servi salata acompaniata de un sos delicios de iaurt: rumeneste 1lingurita seminte de chimen si adauga, impreuna cu cateva picaturi de zeama de lamaie, intr-un iaurt natural, cremos. Adauga sare si piper, amesteca si serveste.
Pofta buna!