Salata de cartofi noi cu carnaciori
4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 20 min.
500 calorii, 30 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi noi
- 200 g pastai de fasole verde
- 4 oua
- 250 g carnaciori picanti
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet de vin alb
- o salata verde
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Fierbeti 1 kg de cartofi noi, curatati de coaja si taiati in doua, in apa cu 1 lingurita de sare timp de 10 minute, pana se patrund; in ultimele 2 minute de fierbere, adaugati 200 g pastai de fasole verde. Scurgeti si clatiti legumele cu apa rece.
Intre timp, fierbeti in apa (in care ati turnat o lingurita de otet) 4 oua timp de 3 minute.
Taiati felii si prajiti intr-o tigaie teflon, fara adaos de grasime, 250 g carnaciori picanti.
Amestecati 3 linguri ulei de masline, cu 2 linguri otet de vin alb si un praf de sare si turnati sosul peste o salata verde, spalata, scuturata de apa si rupta bucati.
Adaugati 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat, carnaciorii si cartofii cu fasolea; amestecati si puneti compozitia in boluri.
Asezati deasupra cate un ou fiert si serviti.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Salate cu carne