Salata aperitiv cu branza de capra
Prepara un amestec bogat de legume: sparanghel, inima de anghinare, legume rumenite la gratar. Sau din orice alte legume.
Timp de gatit: 15 min.; 205 calorii, 17 g grasimi per portie
Ingrediente pentru 6 portii:
- 400 g jambon de Bayonne (taiat felii subtiri ca foita de tigara)
- 200 g amestec de masline asortate, marinate in ulei de masline, lamaie si cimbru
- 2 salate verzi, crocante sau frizate, spalate, scurse de apa si rupte bucati
- 2 linguri sos pesto proaspat
- 1/2 lingura otet de mere
- 300 g branza de capra
Mod de preparare:
1 Scurge si pastreaza deoparte uleiul de la masline. Amesteca frunzele de salata cu sunca taiata fasii si maslinele. Imparte salata pe farfurii.
2 Combina 2 linguri din uleiul pastrat cu otetul si sosul pesto. Adauga piper negru proaspat macinat si amesteca.
3 Taie branza felii de circa 1 cm grosime si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor timp de 10 minute, pana cand branza se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Asaza cate 1 felie deasupra salatei, stropeste cu sosul pesto si serveste cu paine calda.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Aperitive fara carne