Salata aperitiv cu branza de capra

Prepara un amestec bogat de legume: sparanghel, inima de anghinare, legume rumenite la gratar. Sau din orice alte legume.

Timp de gatit: 15 min.; 205 calorii, 17 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 400 g jambon de Bayonne (taiat felii subtiri ca foita de tigara)
  • 200 g amestec de masline asortate, marinate in ulei de masline, lamaie si cimbru
  • 2 salate verzi, crocante sau frizate, spalate, scurse de apa si rupte bucati
  • 2 linguri sos pesto proaspat
  • 1/2 lingura otet de mere
  • 300 g branza de capra

Mod de preparare:

1 Scurge si pastreaza deoparte uleiul de la masline. Amesteca frunzele de salata cu sunca taiata fasii si maslinele. Imparte salata pe farfurii.

2 Combina 2 linguri din uleiul pastrat cu otetul si sosul pesto. Adauga piper negru proaspat macinat si amesteca.

3 Taie branza felii de circa 1 cm grosime si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor timp de 10 minute, pana cand branza se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Asaza cate 1 felie deasupra salatei, stropeste cu sosul pesto si serveste cu paine calda.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne