Ingrediente
● 300 g biscuiţi sfărâmicioşi
● 150 g unt
● 200 g ciocolată neagră
● 2 ouă
● 150 g zahăr
Pentru servit:
● 100 g zahăr pudră
Preparare:
1. Se fărâmiţează biscuiţii şi se pun într-un castron. Ouăle se bat cu zahărul până ce se obţine un amestec albicios.
2. La bain-marie se topesc ciocolata şi untul şi, după ce a devenit omogen, se toarnă peste amestecul de ouă şi zahăr. Se amestecă rapid pentru a evita coagularea ouălor.
3. Se toarnă această compoziție peste biscuiţi, se amestecă şi se așază într-o folie transparentă. Se rulează pentru a obţine un salam.
4. Se dă pentru 3 ore la frigider şi se servește cu zahăr pudră.
Sursa: Libertatea pentru femei
Iată și cum faci cel mai bun salam de biscuiti cu nuci, stafide și rahat