Biscuiți digestivi cu ciocolată

biscuiti digestivi cu ciocolata

10-12 bucăți gata în 30 de minute + timp de răcit, 458-281 calorii per porție, 24-15 g grăsimi, 37-31 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării biscuiților digestivi

350 g făină integrală

150 g unt rece, tăiat cuburi

½ linguriță bicarbonat

55 g zahăr brun

2-3 linguri lapte

150 g ciocolată cu lapte

Cum prepari biscuiții digestivi cu ciocolată

1 Combină într-un tocător electric făina și untul până când arată ca pesmetul.

2 Adaugă bicarbonatul, un praf de sare, zahărul și suficient lapte cât să formezi un aluat. Întinde o foaie, acoperă cu folie alimentară și dă la rece 30 minute.

3 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Tapetează tava de copt cu hârtie. Întinde foaia de aluat ca să aibă 4 mm grosime. Decupează 10-12 discuri și așază pe tavă, cu spațiu între ele.

4 Dă la cuptor 15-18  minute, până când se rumenesc ușor. Lasă să se răcească 5 minute în tavă și apoi așază pe grătar metalic.

5 Topește ciocolata la bain marie și înmoaie fiecare biscuit și apoi lasă să se întărească.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)