Rețetă de papanași prăjiți: cum faci ca să îți iasă moi și pufoși

papanasi

Cum să faci papanași prăjiți: secretul ca să nu îți iasă tari și sfărâmicioși. Așa îi faci mai buni ca la restaurant.

Papanașii sunt, probabil, unul dintre cele mai populare deserturi din bucătăria românească, fiind extrem de apreciați de multa lume pentru gustul lor inconfundabil. Datorită consistenței papanașii pot fi consumați și ca o gustare între mese, sau ca o masă principală mai light.

Secretul unor papanași reușiți constă în aluatul lor, care ar trebui să fie în mod normal moale și pufos, ușor de consumat. Iată trucul care te ajută să prepari papanași perfecți, mai buni decât cei de la restaurant.

Rețetă de papanași prăjiți cu dulceață și brânză dulce de vaci

Pentru a prepara papanași prăjiți cu aluat moale aveți nevoie de următoarele ingrediente: 500 de grame de brânză dulce de vaci, 300 de grame de făină, 200 de grame de smântână, 150 de grame de dulceață (după gust), 30 de grame de zahăr vanilat, două ouă mari, o linguriță de esență de portocale, o linguriță rasă de bicarbonat de sodiu, coajă rasă de la o lămâie, sare.

Rețetă de papanași prăjiți: vezi aici cum faci ca să îți iasă moi și pufoși.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Retete culinare