Rasol din piept de vita cu sos de hrean
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
6 portii
Timp de pregatire: 20 min
Timp de gatit: 45 min
![]() |
Ingrediente:
RECOMANDAREA NOASTRĂ: Cum arată casa lui Cosmin Seleși. Tot spațiul e gândit pentru copiii lui |
Mod de preparare:
Prepararea carnii
Spalati carnea si opariti-o timp de 5 minute.
Puneti-o apoi la fiert, impreuna cu morcovii, telina, cepele si pastarnacul – toate intregi – timp de aproximativ 30 de minute.
Dupa ce s-a fiert, scoateti carnea intr-un vas cu apa rece. Cu zeama ramasa puteti pregati o supa.
Cand carnea s-a racit, taiati-o felii foarte subtiri.
Serviti cu sos de hrean si cu dulceata de afine.
Prepararea sosului
Radeti hreanul pe razatoarea mica si amestecati cu mierea, smantana si marul, ras in prealabil.
Turnati apoi peste bucatile de carne.
Separat, intr-o sosiera, puneti dulceata de afine.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Preparate din carne de vita