Pulpă de porc rumenită

friptura

Sfâşie carnea fragedă în loc să o tai felii – e mai gustoasă! Şi serveşte-te direct din platou…

• Gata în 4 ore • 428-342 calorii per porţie

20-16 g grăsimi

2,1 kg pulpă de porc cu os

330 ml bere

4 linguri miere

4 linguri ketchup

4 linguri boia dulce

1 lingură pătrunjel proaspat, tocat

1 Încinge cuptorul la semnul 3/170°C. În tava de friptură pune carnea, berea şi apa cât să ajunga la trei sferturi din tavă. Acoperă cu folie de aluminiu şi dă la cuptor 4 ore, întorcând carnea frecvent.

2 Pune carnea deoparte din tava şi toarnă lichidul într-un recipient. Decupeaza şoriciul de pe pulpa de porc şi crestează-l în linii în diagonală.

3 Combină mierea, ketchup-ul, boiaua, pătrunjelul şi unge friptura uniform. Pune din nou friptura în tava şi dă din nou la cuptor 5 minute ca să se glazureze.

Vezi şi 50 de mirodenii şi utilizarea lor 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc