E GATA IN: 30 MINUTE; CALORII: 370 PER PORTIE; GRASIMI: 13 G
Ingrediente pentru 4 portii:
- 200 g biscuiti digestivi
- 50 g unt
- 25 g nuci, rumenite si tocate
- 5 linguri gem de caise
- 1 pachet pudding de vanilie
- 500 g fructe de padure
- 50 g ciocolata alba
Mod de preparare:
1 Sfarama biscuitii si amesteca-i cu nucile si cu untul topit. Tapeteaza baza si marginile unei forme rotunde, detasabile, cu hartie de copt si preseaza pasta de biscuiti intr-un strat subtire. Da la congelator timp de 15 minute.
2 Intre timp, prepara crema de pudding conform instructiunilor de pe ambalaj. Scoate forma din congelator si intinde gemul incalzit si trecut prin sita. Toarna crema deasupra, in forma, si asaza fructele. Razuieste ciocolata deasupra si tine prajitura la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna!