Platou de carnaciori rumeniti
Gata in 30 min.; 125 calorii per carnacior; 6 g grasimi; 2,5 g grasimi saturate; Cost: aprox. 25 lei
Ingrediente:
1,2 kg carnaciori proaspeti sau amestec de diverse sortimente (chipolata, crenvursti)
20 carnaciori de bere
4 linguri miere
3 linguri sos de soia
1 lamaie, zeama
250 g carnaciori picanti – chorizo – taiati segmente in diagonala
mustar pentru servit
Mod de preparare:
1. Aseaza carnaciorii intr-o tava de copt si stropeste-i cu mierea, sosul de soia si zeama de lamaie; amesteca pentru a se unge uniform. Da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute, pana cand se patrund si devin lipiciosi.
2. Frige carnaciorii picanti chorizo timp de 5 minute, pana cand devin crocanti. Taie carnaciorii mari in doua si serveste-i cu mustarul.
Pofta buna!