Platou de carnaciori rumeniti

Gata in 30 min.; 125 calorii per carnacior; 6 g grasimi; 2,5 g grasimi saturate; Cost: aprox. 25 lei

Ingrediente:

1,2 kg carnaciori proaspeti sau amestec de diverse sortimente (chipolata, crenvursti)
20 carnaciori de bere
4 linguri miere
3 linguri sos de soia
1 lamaie, zeama
250 g carnaciori picanti – chorizo – taiati segmente in diagonala
mustar pentru servit

Mod de preparare:

1. Aseaza carnaciorii intr-o tava de copt si stropeste-i cu mierea, sosul de soia si zeama de lamaie; amesteca pentru a se unge uniform. Da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute, pana cand se patrund si devin lipiciosi.

2. Frige carnaciorii picanti chorizo timp de 5 minute, pana cand devin crocanti. Taie carnaciorii mari in doua si serveste-i cu mustarul.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Gustari