Placinta ciobaneasca
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
pentru 8-10 portii
![]() |
Ingrediente:
|
Mod de preparare:
1. Curatati si taiati ceapa pestisori. Caliti ceapa in unt timp de 3-5 minute, adaugati morcovii taiati cubulete si caliti inca 5 minute. Adaugati carnea tocata si potriviti de sare, piper si cimbru. Inabusiti compozitia timp de 6-8 minute, si apoi adaugati mazarea, patrunjelul si laptele; tineti pe foc pana ce lichidul scade (circa 3 minute).
RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Cum arăta Ioana Ginghină când a pozat în Playboy. A apărut nud în urmă cu 20 de ani 2. Daca doriti, condimentati cu sos picant. Puneti compozitia in boluri termorezistente si acoperiti cu un strat de piure de cartofi. Dati la cuptor sa se rumeneasca (aprox. 15 min).
Serviti ornat cu busuioc.
Reteta furnizata de restaurantul White Horse din Bucuresti.
Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Preparate din carne de vita