Peşte cu ghimbir şi coniac

peste

E GATA IN: 25 minute.; 513 calorii per portie; 18 g grasimi, 4 g grasimi saturate

Ingrediente pentru 4 portii:

  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri coniac
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 bucata ghimbir de 5 cm, curatat de coaja si razuit
  • 2 lingurite de miere
  • 4 fileuri (a cate 150 g fiecare) de ton sau alt peste, la alegere
  • 200 g taietei cu ou
  • 1 morcov, razuit
  • 1 lingura ulei de susan
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1/2 lingurita fulgi de chilli sau boia iute
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Amesteca primele 5 ingrediente. Asaza fileurile de peste intr-un vas si toarna deasupra sosul preparat anterior. Unge fileurile si lasa deoparte timp de 15 minute.

Fierbe taieteii in apa cu sare, scurge-i de apa si amesteca-i cu ingredientele ramase. Incinge un vas larg neaderent si frige pestele timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Serveste pestele asezat deasupra taieteilor fierbinti.

Pofta buna!

Vezi si Peşte crocant şi cartofi rumeniţi la cuptor

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare