Paste umplute cu ardei gras si urda

4 portii
Timp de pregatire: 30 min.
Timp de gatit: 1 ora

Ingrediente:

  • 3 ardei grasi, rosii, taiati in doua si curatati de seminte
  • 150 g urda
  • 150 g branza de vaci, proaspata
  • 150 g parmezan, ras
  • 500 g paste in forma de scoici mari
  • 350 ml smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura ceapa verde, taiata segmente mari

Mod de preparare:

1Coaceti ardeii pe un gratar incins, puneti-i intr-o oala acoperita cu capac, pentru a se decoji usor, si lasati-i sa se raceasca.

2 Curatati ardeii de coaja si puneti-i impreuna cu urda, branza proaspata de vaci si jumatate din cantitatea de parmezan intr-un mixer si maruntiti totul cat mai omogen. Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj si apoi scurgeti-le bine. Umpleti fiecare "scoica" cu amestecul de branza si asezati-le intr-un vas rezistent la cuptor, intr-un singur strat.

3 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200 grdC. Bateti restul ingredientelor si potriviti de sare si piper. Turnati amestecul peste paste si dati la cuptor timp de 20-25 de minute. Serviti pastele fierbinti cu salata verde.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste