Paste cu legume

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 150 g ciuperci
  • 250 g rosii-cireasa
  • ulei de masline
  • 350 g paste
  • 4 linguri sos napolitan pentru spaghete

Mod de preparare:

Intr-o tava, asaza 1 dovlecel, taiat felii, 150 g ciuperci, taiate felii, si 250 g rosii-cireasa taiate in doua. Stropeste cu ulei de masline si da 20 de minute la cuptorul preincalzit la semnul 200°C. Intre timp, fierbe 350 g paste conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.

Scurge-le de apa si pune-le din nou in vasul in care au fiert, adauga legumele rumenite si 4 linguri sos napolitan pentru spaghete (cumparat gata pregatit), amesteca si tine pe foc pentru a se incalzi uniform. Serveste cu parmezan razuit deasupra.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste