Paine cu rosii si usturoi
Fie ca e servita ca antreu, fie ca gustare, mai mult ca sigur va fi pe placul tuturor.
Timp de gatit: 15 minute
259 calorii, 9 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 50 g unt, inmuiat la temperatura camerei
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 100 g rosii deshidratate, tocate
- 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
- 1 bagheta
Mod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200oC. Amesteca untul inmuiat la temperatura camerei cu usturoiul, rosiile semideshidratate si cu patrunjelul, pentru a obtine o pasta cat mai omogena.
Cresteaza bagheta la distante de aproximativ 4 cm, fara sa tai felii. Unge printre crestaturi cu amestecul de unt aromatizat si impacheteaza bagheta in folie de aluminiu. Da la cuptor, asezata direct pe gratar, pe nivelul mediu al cuptorului, timp de 8 minute.
Despacheteaza si taie felii. Serveste fierbinte.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Gustari