Oua romanesti cu cartofi prajiti

Ingrediente:

  • 3 cartofi de marime medie, cu coaja rosie, taiati pai
  • 5 ciuperci feliate
  • 2 linguri de susan
  • 1 lingura seminte de floarea-soarelui
  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • busuioc
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge uleiul si prajeste cartofii la foc mediu. Cand sunt aproape rumeniti, adauga ciupercile, presara sarea, susanul si semintele si mai prajeste timp de inca 5 minute. Intre timp, fierbe 1 l de apa, adauga o lingura de otet si fierbe ouale sparte – ochiuri romanesti. Scoate-le cu o spumiera si presara deasupra cascavalul ras. Serveste cu cartofii presarati cu busuioc.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari