Orez cu peste

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200 g orez cu bobul rotund
  • 2 catei de usturoi
  • 450 ml concentrat vegetal
  • 4 linguri piureu de rosii
  • 350 g ton din conserva
  • 100 g boabe de mazare
  • 100 g fasole verde

Mod de preparare:

Intr-un vas neaderent, incinge 2 linguri ulei si caleste 1 legatura de ceapa verde, tocata timp de 2 minute. Adauga 200 g orez cu bobul rotund (pentru rizoto) si 2 catei de usturoi zdrobiti. Amesteca pe foc timp de 1 minut si apoi adauga 450 ml concentrat vegetal si 4 linguri piureu de rosii.

Acopera vasul cu capac, micsoreaza flacara si lasa sa fiarba inabusit timp de 15 minute, adaugand lichid daca este nevoie. Adauga 350 g ton din conserva (ton in suc propriu), 100 g boabe de mazare si 100 g fasole verde; lasa sa fiarba timp de 3 minute. Serveste ornat cu ceapa verde tocata.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Recomandari shopping
Mai multe din Preparate din legume