Omleta cu dovlecei si rosii

4 portii
Este gata in 20 min.
330 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 dovlecei mari, taiati felii
  • 8 oua mari
  • 200 g rosii mici, taiate in doua
  • 4 linguri smantana
  • o mana frunze de busuioc, rupte
  • 50 g cascaval, ras

Mod de preparare:

1 Intr-un vas neadeziv (cca 24 cm diametru), incinge uleiul si prajeste dovleceii la foc potrivit timp de 5-6 minute, pana se inmoaie. Scoate-i pe o farfurie si lasa-i deoparte.
2 Intr-un bol incapator, bate ouale si adauga dovleceii prajiti, rosiile si o parte din frunzele de busuioc. Presara sare si piper negru proaspat macinat.
3 Reincalzeste uleiul ramas in vas la foc potrivit si prajeste omleta la foc mic cca 8-10 minute, pana cand baza si marginile incep sa se coaguleze.
4 Ia vasul de pe foc, presara cascavalul si da vasul la cuptorul preincalzit; lasa timp de 5 minute, pana cand cascavalul se topeste si sfaraie. Presara busuiocul ramas si serveste omleta cu paine crocanta.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari